Apartament cu 2 camere central, lângă Grădinia Montessori Monterr

50 m2, 1/2, an constructie: 1934

55.700 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,517 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vă oferim spre vânzare un apartament cu 2 camere și 2 băi, situat central, pe strada Răspântiilor, București-sectorul 2. Apartamentul este la nivelul 1 într-o clădire cu 2 etaje.
În zonă puteți regăsi școli, transport public, metrou, restaurante, zone comerciale, zone verzi, locuri de joacă, spitale, farmacii, poliție sau pompieri.
Apartamentul se vinde mobilat și dispune de conductă de gaze și centrală termică, pompă de apă, aer condiționat, fibră optică. Bucătăria este utilată cu electrocasnice încorporabile.

Menționăm că imobilul este incadrat la urgențe III, expertizat și încadrat la poziția 1220.

Detalii imobil Apartament cu 2 camere central, lângă Grădinia Montessori Monterr

Camere 2
Strada Răspântiilor
Suprafata 50 m2
Etaj 1/2
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1934
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..