Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

TITAN METROU

70 m2, 2/4

350 € / luna

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2017

OFER la inchiriere apartament 3 camere, la 2 min.de metrou Titan si RATB, et. 2 din 4, conf I, semidecomandat, complet mobilat si utilat (2,5 camere cu mobila noua), renovat, 2 gr. sanitare, Radet, langa parc IOR si in apropiere de scoala 195, balcon inchis, bloc linistit, bloc de caramida, liber, 1 chirie garantie.

Detalii imobil TITAN METROU

Garantie 350 €
Camere 3
Strada ALEEA PADUREA CRAIULUI
Suprafata 70 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..