Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Herastrau Nordului 3 camere Lux

85 m2, 3/4

1.300 € / luna

Ultima actualizare: 30 Octombrie 2017

Ofer spre inchiriere apartament cu 3 camere situat intr-un imobil nou et.3/4 in zona Herastrau str. Ceasornicului. Apartamentul dispune de finisaje de lux, mobilat, utilat premium, aer conditionat, centrala proprie, balcon la fiecare camera. Imobilul se afla in imediata apropiere a parcului Herastrau, zona Nordului si foarte aproape de Mall Promenada si metrou Aurel Vlaicu. Totul este nou, nu a mai fost locuit.

Detalii imobil Herastrau Nordului 3 camere Lux

Camere 3
Strada Ceasornicului
Suprafata 85 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..