Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere Apartament 3 camere, zona Drumul Taberei

66 m2, P/4

350 € / luna

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2017

Drumul Taberei, Frigocom, 3 cam, parter, anul 1978, semidecomandat, internet, 66 mp, mobilat si utilat, masina de spalat, frigider, TV, aragaz, usa metalica, balcon,

Optiuni interior:Apometre,Internet,Aragaz,Frigider,Liber,Televizor,Masina de spalat,Termopan,Renovat,Usa metalica, loc de parcare

Detalii imobil Inchiriere Apartament 3 camere, zona Drumul Taberei

Garantie 350 €
Camere 3
Strada Aleea Campul cu Flori
Suprafata 66 m2
Etaj P/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..