Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Cladire locatie excelenta in cautare de chiriasi

350 m2, P+1, an constructie: 1960

15,00 € / m2 / luna
5.250 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 29 Octombrie 2017

Centru de cercetare, excelent amplasat pentru orice tip de activitate, este in cautare de chiriasi. Intre Grozavesti si Cotroceni, cu vedere spre Dambovita sau spatiu verde, locatia este ideala pentru o baza profesionala centrala la inceput de afacere. Oferta beneficiaza de spatii variate si cu personalitate, seriozitate si pret competitiv. Fie ca vreti doar o singura camera cu 1, 2 sau 5 birouri, fie ca vreti pana la 8 camere de diferite dimensiuni (1, 2 sau 5 birouri/camera si sala de sedinte pentru 18-20 de persoane), centrul nostru va poate pune la dispozitie spatiul necesar pentru maxima expunere si accelerarea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, luati legatura telefonic sau prin email.

Detalii imobil

Pret/m2 15,00 € / luna
Incaperi 8
Strada Splaiul Independentei
Suprafata 350 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 1
An constructie 1960

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..