Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, zona linistita

46 m2, Parter/10, an constructie: 1966

66.000 €

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,800 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap 2 camere,str Drumul Murgului, nr 40, sector 3. Blocul este reabilitat termic, supraveghere video 24/24 h, apartamentul este situat la parter,cu vedere spre parc, cu gradina proprie. apartamentul este situat la 5 min de Metrou Dristor, la 3 min de Piata Râmnic Sărat,5 min până la Mall Park Lake,3 min până la Hipermarket Carrefour Râmnic Sărat, 2 min până la Stații RATB, Şcoala nr 86 la 10 min de apartament,5 min de parcul IOR.  Apartamentul este călduros iarna şi răcoros vara. vecinii sunt liniştiți, posibilitate loc parcare.

Detalii imobil Apartament 2 camere, zona linistita

Camere 2
Strada Drumul murgului
Suprafata 46 m2
Etaj Parter/10
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1966
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..