Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular inchiriez apartament 2 camere

65 m2, 2/4

400 € / luna

Ultima actualizare: 19 Iulie 2018

Particular, inchiriez apartament 2 camere, etaj 2/ 4, renovat ultramodern, mobilat, gresie, faianta, parchet lemn masiv, 2 balcoane mari, inchise cu termopan, usa lemn masiv, AC LG, masina spalat, frigider no-frost Bosh, zona linistita, verdeata, aproape de parcul Circului si intersectia Maica Domnului.

Detalii imobil Particular inchiriez apartament 2 camere

Plata in avans 2 luni
Garantie 400 €
Camere 2
Strada Vidin
Suprafata 65 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..