Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap 3 camere Doamna Ghica plaza+ loc parcare subteran incalzit

125 m2, 19/24, an constructie: 2012

90.000 €

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2017
Rata credit de la 2,455 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand ap 3 camere decomandat in Complex Doamna Ghica Plaza bloc A.

Et 19/24, 2 bai, aer conditionat in sufragerie si dormitor, bucatarie
spatioasa, terasa 14 mp , 124 mp totali, loc parcare incalzit aflat la primul nivel subteran.

Blocul este dotat cu 3 lifturi, paza 24h, loc de joaca pt copii, parcare subterana pe 2 niveluri, spatii comerciale, spatii verzi. Intretinere este foarte mica deoarece complexul este dotat cu centrala de incalzire proprie iar izolatia exterioara este cea mai buna de pe piata.

Privelistea este deosebita din balcon se poate admira Arena Nationala iar din bucatarie Casa poporului. Zona este foarte linistita, vecinii majoritatea familii tinere.

Sunt proprietar, fara comisioane de agentie.

NU doresc sa fiu contactat de agenti !!!

Detalii imobil Ap 3 camere Doamna Ghica plaza+ loc parcare subteran incalzit

Camere 3
Strada ziduri intre vii
Suprafata 125 m2
Etaj 19/24
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..