Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

De vanzare

48 m2, 7/10, an constructie: 1967

58.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,506 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bloc reabilitat, vis-a-vis de Parcul Bazilescu, etaj 7 / 10. G+F+P usa metalica, termopane. Bloc linistit, de pensionari. Statia de metrou este vis-a-vis de bloc. Magazin Lidl, la o statie de autobuz. Scoala generala, gradinita, piata agroalimentara la 10 min, Mega Image, Kaufland la o statie, Penny Market. Apartamentul necesita renovat. Pretul este negociabil.

Detalii imobil De vanzare

Camere 2
Strada Da
Suprafata 48 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1967
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..