Acest anunt nu mai este activ

Vand apartament 4 camere Brancoveanu- Drumul Gazarului.

80 m2, 1/10, an constructie: 1981

1 €

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2017
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare apartament 4 camere,et 1 din 10, cu vedere spre sosea, 2 grupuri sanitare, zona Brancoveanu - Drumul Gazarului, renovat, gresie, parchet, usi  schimbate, termopane, usa intrare metalica, balcoane inchise cu termopan, instalatii electrice si sanitare noi,bucatarie  open , utilata si mobilata cu bun gust, clasa energetica A. Blocul este propus pentru reabilitare termica pentru anul 2018. Parter cu spatii comerciale( Mega Image), piese auto, alimentare, instalatii , cofetarie, croitorie, spalatorii auto in apropiere, parcare, cu distanta pana la metro Sudului de numai 5 minute( 3 statii de troleibuz sau autobuz, piata agroalimentara in apropiere ( Progresu si Resita) Blocul a fost construit in 1981, cu un grad sporit de siguranta la seisme ( peste 8 ).......Am urmarit constructia inca de la fundatie. Pretul se va negocia in momentul vizionarii....

Detalii imobil Vand apartament 4 camere Brancoveanu- Drumul Gazarului.

Camere 4
Strada izvorul rece sect 4
Suprafata 80 m2
Etaj 1/10
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1981
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..