Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particulat vand 3 camere Pantelimon 309

65 m2, 5/10, an constructie: 1976

65.000 €

Ultima actualizare: 23 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,727 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Pantelimon, vizavi spital Sf. Pantelimon Particular, vand apartament 3 camere, etaj 5/10, decomandat, balcon 10 mp, curat, dar nemodernizat, 1 baie, 1 debara, intrare stradala, vedere spate, linistit, bloc reabilitat termic, foarte civilizat

Detalii imobil Particulat vand 3 camere Pantelimon 309

Camere 3
Strada Pantelimon 309
Suprafata 65 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1976
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..