Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament elegant, spatios, 4 camere, Margeanului-Parc Sebastian

86 m2, parter/8, an constructie: 1986

82.500 €

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2017
Rata credit de la 2,184 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament elegant, spatios, cu 4 camere, confort 1, semidecomandat, 2 bai, renovat, imbunatatiri multiple (calorifere, usi interior, gresie, faianta, termopan, rulouri exterioare, usa metalica MACO, contorizare individuala gaze, cu proiect montare centrala, instalatie electrica refacuta, instalatii sanitare separate).

Apartamentul (situat la parterul unui bloc cu 8 etaje) are o suprafata utila de 86 mp si este foarte bine compartimentat, dispunerea camerelor si a bailor fata de holul spatios de la intrare oferind maximum de confort si intimitate.

Blocul este construit in 1986, se afla la intersectia strazilor Margeanului si Petre Ispirescu (Rahova), este reabilitat/izolat termic (inclusiv la subsol).

Detalii imobil Vand apartament elegant, spatios, 4 camere, Margeanului-Parc Sebastian

Camere 4
Strada Sold. Ilie Mihail
Suprafata 86 m2
Etaj parter/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..