Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vind apart.3 cam. Piata Valea Ialomitei

71 m2, 2/8, an constructie: 1980

65.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,720 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

ap.3 cam.decomandate,Piata Valea Ialomitei,bloc Materna,71 mp,1 baie, balcon 8m,boxa la subsol,an constructie 1980, etj.2 din 8, cu lift, relatii la tel.0728026200

Detalii imobil Vind apart.3 cam. Piata Valea Ialomitei

Camere 3
Strada Drumul Taberei
Suprafata 71 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1980
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri parchet
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..