Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere, Titulescu, Basarab, renovat

80 m2, 9/10

600 € / luna

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2017

Titulescu vedere spre Pasajul Basarab, apartament 3 camere, renovat, mobilat, in bloc civilizat, izolat termic, mobilat, bucatarie utilata cu frigider, masina de spalat, compus din living, 2 dormitoare, dressing, baie, bucatarie, dotat cu 2 unitati AC, etaj 9 din 10, in imediata apropiere metrou si alte mijloace de transport.

Detalii imobil 3 camere, Titulescu, Basarab, renovat

Garantie 1200 €
Camere 3
Strada Titulescu
Suprafata 80 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..