Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere Fundeni direct dezvoltator

91 m2, 2/3, an constructie: 2017

68.000 €

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,800 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct dezvoltator vand apartamente Fundeni Str Doinei 91 A .bloc nou cu 3 nvele. Apartamentul este situat la etajul 2, suprafata 91 mp, si se vinde la cheie, avand finisaje de LUX cu gresie, faianta, parchet, baia utilata, loc de parcare in curte.Blocul are contorizare individuala, toate utilitatile, este construit numai din caramida. Are toate actele gata pentru creditul prima casa sau orice alt tip de credit. Zona este in continua dezvoltare, sunt gradinite,scoli, magazine, piscina, coafor sali sport.Separat se pot vinde parcari la subsol precum si boxe
Pret 68000 si include TVA.
Tel 0726063573

Detalii imobil 3 camere Fundeni direct dezvoltator

Camere 3
Strada Doinei 91
Suprafata 91 m2
Etaj 2/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..