Apartament spaČios - cartier Rahova

84 m2, 9/10, an constructie: 1982

79.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,115 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vă oferim spre vĆ¢nzare un apartament cu 4 camere, stradal, pe Calea Rahovei. Apartamentul decomandat se vinde complet mobilat, cu obiecte executate la comandă pentru spațiul aferent. Bucătăria, deasemenea, vine complet utilată: cuptor electric Ć®ncorporabil alimentat separat din tabloul electric, plita pe gaze incorporabilă, mașina de spălat vase Ć®ncorporabilă alimentată separat din tabloul electric, instalație electrică suplimentară pentru alte electrocasnice sub formă de plinta și prize electrice, alimentate independent din 2 siguranțe adiționale montate Ć®n tabloul electric; de asemenea există sistem de supraveghere video 24/7, ușă metalică la intrare, 2 aparate de aer condiționat, fibră optică (RCS-RDS), detector de gaze.

Detalii imobil Apartament spaČios - cartier Rahova

Camere 4
Strada Calea Rahovei
Suprafata 84 m2
Etaj 9/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1982
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..