Acest anunt nu mai este activ

Bloc nou 2 camere Fundeni

60 m2, 1/3, an constructie: 2017

51.500 €

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,362 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct dezvoltator vand apartamente Fundeni Str Doinei nr 91A.bloc nou cu 3 nvele. Apartamentul este situat la etajul 1, suprafata construita 67.73 mp, suprafata utila 57.75 si se vinde la cheie cu gresie, faianta, parchet, baia utilata, loc de parcare in curte.Blocul are contorizare individuala, toate utilitatile, este construit numai din caramida. Are toate actele gata pentru creditul prima casa sau orice alt tip de credit. Zona este in continua dezvoltare, sunt gradinite,scoli,  magazine, piscina, coafor sali sport.

Detalii imobil Bloc nou 2 camere Fundeni

Camere 2
Strada Doinei 91A
Suprafata 60 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..