Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere Crangasi

57 m2, 1/4

450 € / luna

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2017

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament cu 2 camere zona Crangasi, Etaj 1/4, suprafata 57mp, decomandat, complet mobilat si utilat, centrala termica, proaspat renovat, instalatii electrice si sanitare noi, geamuri termopan, usa metalica, frigider/congelator, masina de spalat, cuptor cu microunde, cuptor electric, plita pe gaz, aer conditionat, plasma, balcon mare + bucatarie extinsa in balconul mic, multiple spatii de depozitare, 2 dressinguri, anvelopat termic la interior, zona linistita.

Acces facil la mijloacele de transport in comun, 3 minute pana la statia de metrou Crangasi, tramvai 41, autobuze 162, 163, 178, 601. In apropiere se gasesc spatii pentru relaxare: Parcul Crangasi si lacul Morii, scoala, gradinita, piata si centre comerciale Auchan, Lidl, Penny Market, Mega Image.

Avans si garantie o luna.

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere Crangasi

Garantie 450 €
Camere 2
Strada Saidac
Suprafata 57 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..