Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular vand ap.2 cam.Bd. Unirii,nr 57,stradal, renovat,mobilat lux

54 m2, 6/9, an constructie: 1998

119.000 €

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2017
Rata credit de la 3,165 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, vand apartament 2 camere, mobilat si utilat lux, nelocuit de la renovare, 2 aere conditionate,instalatii electrice si sanitare noi, bucatarie open, vedere spate, bloc cu paza, iesire in bulevard. Aproape de tribunal, banci, piata vis a vis, spitale,restaurante, RATB, aproape de metrou, parcare .

Detalii imobil Particular vand ap.2 cam.Bd. Unirii,nr 57,stradal, renovat,mobilat lux

Camere 2
Strada bd. unirii
Suprafata 54 m2
Etaj 6/9
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1998
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..