Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere doar pentru firma (nerezidential) 3 cam. stradal Floreasca

60 m2, D/3

500 € / luna

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2017

Se elibereaza de la 1 Noiembrie.
Se inchiriaza apartament de 3 camere stradal Calea Floreasca (vis-a-vis Springtime), exclusiv pentru sediu firma (nerezidential). Este situat la DEMISOLUL INALT (ferestre normale) al unui bloc P+3 construit in 1960 si este complet renovat, insa nemobilat. Blocul are fatada si scarile refacute recent.
Ap. are 3 camere, fiecare in suprafata de 15 mp (5x3m). Exista mocheta in toate camerele, inclusiv pe hol. Fosta bucatarie a fost transformata intr-un mic oficiu (nu exista aragaz, chiuveta, frigider etc.) astfel incat se poate folosi pentru inca un mic birou (de o persoana) + spatiu de depozitare.
Este ideal pentru o firma de software, un cabinet de avocatura sau arhitectura/design, birou de contabilitate, consultanta, notariat, agentie de publicitate/turism s.a.m.d., deci orice activitate care presupune munca "de birou".
Nota importanta:Ne pare rau dar nu putem accepta la inchiriere anumite activitati pentru care ar fi necesara modificarea finisajelor existente, precum salon de infrumusetare, cabinete medicale/veterinare sau alte afaceri care se bazeaza si genereaza un trafic ridicat, gen mici magazine, farmacii etc.

Detalii imobil Inchiriere doar pentru firma (nerezidential) 3 cam. stradal Floreasca

Garantie 500 €
Camere 3
Strada Calea Floreasca
Suprafata 60 m2
Etaj D/3
Bai 1
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..