Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament de Revista 3 Camere - Serena Apartments Proprietar

93 m2, 3/6, an constructie: 2014

197.000 €

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2017
Rata credit de la 5,369 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Acesta este un apartament pentru o familie care apreciaza calitatea si isi doreste o casa pentru o viata in centrul Bucurestiului, amenajat impecabil atat ca functionalitate cat si design interior.

Proiectul de design interior al acestui apartament a fost realizat de Biroul de Arhitectura Studio 1408.

Va propun un apartament exclusivist, de 3 camere - 93 mp2 suprafata utila interioara, situat la 550 m de Parcul Carol, intr-o zona de case, linistita, in ansamblul rezidential Serena Apartments finalizat in 2014 cu regim de inaltime 6 etaje (ultimele 2 retrase). 

Dupa achizitionarea lui s-a decopertat absolut tot pana la beton si s-a recompartimentat spatiul. Peretii s-au reconstruit cu YTONG de 15 cm, tocaria de termopan a fost inlocuita cu varful de gama de la Rehau, tripan cu sticla de 4mm (5 cm tot sandwichul de sticla), toti peretii spre exteriorul apartamentului si spre vecini au fost tencuiti 4cm, iar terasele hidroizolate cu Sika si placate cu gresie de 120X60 cm din colectia Kashmir Beige de la Marazzi. 

Apartamentul se vinde la gri pentru a lasa posibilitatea viitorului proprietar de a-l personaliza.
Pretul apartamentului la gri este de 197.000 EURO.

In acest pret sunt incluse si 2 locuri in parcarea subterana a ansamblului. Accesul din bloc se realizeaza cu lift direct in parcarea subterana.

Gresia / Faianta de la Marazzi din colectia Kashmir Bianco si Kashmir Beige, conform randarilor, este achizitionata si este inclusa in pretul apartamentului. (180 lei/ mp). Usile de interior de la Pinum si o parte din obiectele sanitare sunt deasemenea incluse in pret.


Aceasta amenajare la gri permite viitorului proprietar sa vada ca lucrarile au fost realizate cu simt de raspundere si ca nu exista vicii de constructie atat la structura blocului, la zidarie cat si la instalatia sanitara si electrica asa cum exista in majoritatea locuintelor oferite la cheie de diversi dezvoltatori.

Agentul termic este furnizat de centrala proprie a scarii, acest lucru asigurand costuri reduse de intretinere. Consumul de apa, caldura este contorizat individual. Ansamblul rezidential beneficiaza de paza 24h, acces controlat si administrator tehnic permanent. In interiorul ansamblului copiii se pot juca nesupravegheati.

Ansamblul rezidenzital Serena Apartments a fost proiectat de Biroul de Arhitectura SYAA.

Pentru orice alte informatii va stau la dispozitie. 
Multumesc.

Detalii imobil Apartament de Revista 3 Camere - Serena Apartments Proprietar

Camere 3
Strada Inginer Dimitrie Tacu
Suprafata 93 m2
Etaj 3/6
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..