Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa si tern de vanzare

42 m2, p, an constructie: 1960

35.000 €

Ultima actualizare: 25 Septembrie 2017
Rata credit de la 926 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa pentru reamenajare - extindere sau demolare - reconstructie cu teren 165mp. din care 10 mp servitute, deschidere 10 m. Anul de constructie: 1960, suprafata construita 42,3mp casa si 22 depozit, un perete comun. Suprafata totala construibila pt constructie noua separata 55mp P+1+M se admite demisol, Fantana 7 m adancime cu apa menajera, gaze, lumina. Canalizare si apa stradal, drum asfaltat zona Luica.

Detalii imobil Casa si tern de vanzare

Camere 2
Strada Intrarea Sisesti
Suprafata 42 m2
Structura p
Suprafata teren 165 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1960
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..