Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere Bucuresti

61 m2, 8/8, an constructie: 1975

52.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,429 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare apartament cu 3 camere situat la etajul 8/8 al unui imobil din str Prevederii nr. 5, sector 3, construit in anul 1975.

Acesta beneficiaza de urmatoarele suprafete :suprafata totala=61,36mp, suprafata utila=58,02 si balcon in suprafata de 3,34mp, compartimentarea este decomandat.

Starea tehnica este buna, blocul este reabilitat termic, finisajele interioare a sunt de calitate medii-superioare, pardoseli cu parchet din bambus in camere, iar in baie, bucatarie si hol pardoseli cu gresie, deasemeni baia si bucataria sunt placate cu gresie si faianta.Tamplaria interioara este din lemn iar cea esterioara este din PVC cu geam termopan. Balconul este inchis cu tamplarie din PVC  si geam termopan si podeaua placata cu gresie. Beneficiaza de toate utilitatile urbane, incalzirea se face cu centrala termica.

 Pret: 69.300euro

Detalii imobil Vanzare apartament 3 camere Bucuresti

Camere 3
Strada Prevederii
Suprafata 61 m2
Etaj 8/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..