Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere cf 1 Drumul Taberei

79 m2, 8/10, an constructie: 1979

68.000 €

Ultima actualizare: 19 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,800 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular, ofer spre vânzare Apartament confort 1, decomandat, an construcție 1979, zona Drumul Taberei, 
Piata Valea Ialomiei,in imediata apropiere a viitoarei statii de metrou, etajul 8/10, suprafata totala 79,85 m2, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, instalatia electrica si sanitară complet refăcute, balcon 9.17 m2, inchis cu termopan, loc de parcare ADP, cadastru, intabulare

Detalii imobil Apartament 3 camere cf 1 Drumul Taberei

Camere 3
Strada Drumul Taberei
Suprafata 79 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..