Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, sector 4

65 m2, 7/9, an constructie: 1967

72.000 €

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,964 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bucuresti, sector 4, bd. alex. obregia, 33, bl O3, etaj 7/9, apartament 3 camere confort 1 in bloc reabilitat, izolare termica si la interior pt toti peretii inclusiv balconul, geamuri  termpan inclusiv balcon si baie, usa intrare metalica, nou zugravit, parchet lemn, gresie, faianta, partial mobilat, balcon inchis, contor inividual de gaze, 2 aparate aer conditionat, 2 locuri parcare.Statia de transport in comun la 1 minut. Spaiu verde extins infata blocului si mai multe parculete pt copii.In vecinatate: gradnita, scoala, piata, mega image,  carrefour

Detalii imobil Apartament 3 camere, sector 4

Camere 3
Strada alexandru obregia
Suprafata 65 m2
Etaj 7/9
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1967
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..