Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 cam Policlinica Titan

50 m2, 10/10

330 € / luna

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2017

Apartament de inchiriat langa Policlinica Titan, 2 camere, 50 mp, amenajat modern si utilat (AC, masina de spalat, frigider, aragaz), la 1 minut de statia de autobuz si la 5 minute de metrou (N Grigorescu). Vedere catre parcurile IOR si Titanii. 330 €/ luna. 

Detalii imobil Apartament 2 cam Policlinica Titan

Garantie 330 €
Camere 2
Strada Nicolae Grigorescu
Suprafata 50 m2
Etaj 10/10
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..