Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Obregia - Brancoveanu Covasna

68 m2, 4/4, an constructie: 1968

62.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,641 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Berceni, Brâncoveanu, intre Obregia si Brancoveanu, zona str. Covasna -  Dorohoi, vanzare apartament 3 camere situat la etajul 4, apartament semidecomandat, aflat in stare foarte buna, orientare est, vedere spate, imbunatatit cu usa metalica, gresie, faianta, parchet anti alunecare, termopan de calitate (Deceunink la camere si Brugmann la balcon), obloane exterioare, aer conditionat Sanyo, baie cu 2 geamuri de aerisire, modificata (scoasa cada si montat dus italian), cu posibilitate pentru inca un grup sanitar, boxa la subsol si loc de parcare ADP. De la ferestre nu se vad decat brazi, pomi si verdeata. Uscatorie chiar lângă apartament. Liniste toata ziua.
Facilitatile zonei : Loc de joaca pentru copii la 10 de metri de iesirea din bloc, zona este foarte verde, piata Covasna la 3 minute, Profi, Mega Image. La 5 minute de Selgros, mall Grand Arena (Carrefour), Hornbach, Metro, Auchan, Sun Plaza, Leroy Merlin.
Metrou Brâncoveanu, parcul Tineretului si Oraselul Copiilor la 10 minute.

Detalii imobil Apartament 3 camere Obregia - Brancoveanu Covasna

Camere 3
Strada Dorohoi
Suprafata 68 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..