Apartament spatios, zona Virtutii

86 m2, 9/10, an constructie: 1976

77.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,036 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vă oferim spre vânzare un apartament de 4 camere, aflat la etajul 9/10 într-un bloc reabilitat termic, situat pe strada Fabricii între Șos. Virtuții, Bd. Iuliu Maniu și Universitatea Politehnica. Proprietatea este decomandată, se desfașoară pe o suprafață generoasă de 85,88mp utili și 98,76mp construiți. Este compusă după cum urmează: living, 3 dormitoare, 2 bai, hol, bucătarie utilată, cămară, debara și 2 balcoane închise cu geam termopan. În proximitate se află zone comerciale, spații verzi, școli, metrou, transport public, restaurante și facilități de agrement, locuri de joacă, spitale, farmacii, secție de poliție, secție de pompieri.

Detalii imobil Apartament spatios, zona Virtutii

Camere 4
Strada Fabricii
Suprafata 86 m2
Etaj 9/10
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1976
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..