Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Sector 1, 2cam.transformate in3,Stradal Bulevard Dinicu G 23,Negociabl

49 m2, 1/9, an constructie: 1967

52.000 €

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2017
Rata credit de la 1,376 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bulevardul Dinicu Golescu 23,etaj 1, -la parterul scarii se afla supermarketul Mega Image. Intrarea in scara se face din Bulevardul Dinicu 23, blocul nu prezinta risc seismic grad 1, este parallel strada ''gara de nord''- care prezinta risc gradul I. Confort I, ideal pt familie, pretabil Notariat,Cabinet Avocat, stomatologie, laborator. 50mp -construiti 44mp utili. Decomandat -trecand de la semidecomandat. Balcon luminos , vedere spate- spre copacei si strada, liniste, vecini cumsecade. 24h zona ft. sigura,camere video. Apt.dispune de AC, alarma etc. Sunt interest si de un schimb langa Tribunalul Bucuresti, jud. Sector 1, Piata Unirii. 57.000Euro, Constructie-dupa 1962

Detalii imobil Sector 1, 2cam.transformate in3,Stradal Bulevard Dinicu G 23,Negociabl

Camere 3
Strada Bulevard Dinicu Golescu
Suprafata 49 m2
Etaj 1/9
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1967
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..