Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere la 150 metri de metrou Brancoveanu si Tineretului

67 m2, 1/3, an constructie: 1957

87.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 2 Octombrie 2017
Rata credit de la 2,303 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere situat la etajul 1 intr-un bloc rusesc cu 3 etaje.

Blocul este situat la 150 de metri de statia de metrou Constantin Brancoveanu, Oraselul Copiilor si Parcul Tineretului .Este inconjurat de verdeata si are o curte interioara mare cu parcari doar pentru apartamentele acestui bloc si locuri de relaxare. Este reabilitat termic de primaria sector 4, in 2017. Anul constructiei este 1957. Aceste tipuri de blocuri sunt cunoscute pentru rezistenta lor seismica. Intrebati orice inginer constructor despre rezistenta acestor blocuri rusesti cu 3 etaje Structura sa de rezistenta este formata din ziduri groase din caramida plina, stalpi, grinzi si placi din beton armat Blocul a fost expertizat tehnic in anul 2016. Expertiza tehnica si planurile initiale se gasesc la asociatia de proprietari si pot fi studiate..Blocul este foarte bine intretinut, avand personal special angajat pentru intretinere. Vecini sunt de calitate.

Toate apartamentele au boxe la demisolul blocului, acestea fiind trecute in cadastru fiecarui apartament.

Proprietatea are o suprafata de 67 mp, din care 61 mp se gasesc in apartament, iar 6 mp apartin boxei. Camerele sunt spatioase (22, respectiv 14 mp), inaltimea lor fiind de 2.90 m. Bucataria are 14 mp.

Apartamentul este refacut complet in baza unui proiect autorizat. Toate finisajele, instalatiile electrice, sanitare si cele de incalzire sunt noi. Au fost schimbate toate coloanele comune (pe intreaga scara) de apa si canalizare.

Apartamentul este echipat cu ferestre mari tripan Rehau Brilliant;  usi la interior din lemn cu captuseli (inclusiv usa intrare); usa metalica de intrare antiefractie Mega; obiecte sanitare Ideal Standard si Roca; electrice Bticino si Schneider; faianta si gresie Globe Spania; parchet Modfloor Elvetia de 12 mm grosime trafic intens 32; centrala termica Vaillant si calorifere de dimensiuni mari Hofmann Germania. Aer conditionat.

Apartamentul este partial mobilat cu mobilier nou pe comanda si are numeroase spatii de depozitare.

Toate lucrarile, materialele si echipamentele au garantie.

Detalii imobil Apartament 2 camere la 150 metri de metrou Brancoveanu si Tineretului

Camere 2
Strada Soseaua Oltenitei
Suprafata 67 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1957
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..