Apartament cochet-cartier Drumul Taberei

49 m2, 3/4, an constructie: 1973

55.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,454 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vă propunem spre vânzare un apartament de 2 camere decomandat, situat la etajul 3/4 într-un bloc reabilitat termic, aflat pe Aleea Valea Boteni, între Bd. Timișoara și str. Romancierilor. Proprietatea este mobilată și utilată cu obiecte de bună calitate, alese în nuanțe calde ce inspiră la relaxare. Se desfășoară pe o suprafață utilă de 48,85mp și o suprafață construită de 56,18mp și este compusă după cum urmează: living de 10mp, dormitor de 7mp, 2 holuri, baie cu cabina de duș, bucătărie utilată ce include și o camară pentru depozitare; de asemenea există aparat de aer condiționat, detector de gaz, fibră optică, sistem de alarmă. 

În zonă regăsim obiective precum Parcul Moghioros, Piața Moghioros, spații comerciale, școli, transport public, restaurante și facilitați de agrement, locuri de joacă, farmacii, secție de poliție.

Detalii imobil Apartament cochet-cartier Drumul Taberei

Camere 2
Strada Aleea Valea Boteni
Suprafata 49 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1973
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..