Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament 2 camere decomandat cf.2 sporit.

44 m2, 2/10, an constructie: 1972

43.000 €

Ultima actualizare: 24 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,138 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Proprietar vand  apartament 2 camere decomandat cf. 2 sporit, zona Dr.  Taberei-Piata Valea Ialomitei suprafata construita desfasurata 60 mp,  utila 43 mp, fara datorii, fara imbunatatiri, vedere mixta,  zona linistita, piata,  supermarketuri, RATB, metrou (aproape de finalizare), toate la 2-3 min. distanta. Cadastru, intabulare, certificat energetic, fara datorii, mutare imediata.Detalii imobil Proprietar vand apartament 2 camere decomandat cf.2 sporit.

Camere 2
Strada Aleea Baiut 9
Suprafata 44 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1972
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..