Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, Miliari-Lujerului(metrou)

55 m2, 6/10, an constructie: 1980

67.000 €

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,782 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 2 camere, decomandat, bloc din 1980, avand urmatoarele imbunatatiri: parchet, termopane, gresie, faianta, 2 aere conditionate, centrala termica, o camara si o debara (cf. schitei atasata) care pot fi sparte si astfel apartamentul s-ar putea transforma intr-unul cu 2 dormitoare. Zugravit anul trecut. Balconul de asemenea este inchis in termopane. Imobilul se afla intr-o zona foarte buna, avand in apropiere gradinita, scoala, parc, Cora, la aprox. 6 minute de metrou Lujerului. Se vinde complet utilat si semimobilat.

Detalii imobil Apartament 2 camere, Miliari-Lujerului(metrou)

Camere 2
Strada Centurii
Suprafata 55 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..