Vand Schimb Apartament 3 Camere Parter Balcon 1 Minut Metrou RATB

63 m2, P/4, an constructie: 1973

67.000 €

Rata credit de la 1,773 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

! CITESTE ANUNTUL IN TOTALITATE !
Proprietar, Vand sau Schimb (citeste despre schimb mai jos) un apartament cu 3 camere, semidecomandat, la parter, intr-un bloc cu 4 etaje (P+4), construit in anul 1973.Se poate folosi cu succes si ca sediu de firma, cabinet stomatologic, notariat, etc., datorita amplasamentului sau startegic!
Apartamentul are o suprafata totala construita de 63.17mp si o suprafata utila de 59.84mp, fiind impartita astfel: hol intrare (vestibul) de 5.58mp, debara de 1.01mp, bucatarie de 6.74mp, camara de 1.53mp, sufragerie (living) de 17.75mp, hol baie (SAS) de 2.76mp, baie de 2.93mp, dormitor mic de 9.61mp, dormitor mare de 11.93mp si balcon (logie) de 3.33mp. Mentionez ca dispun si de o boxa destul de spatioasa la subsolul blocului.
Blocul se afla chiar la intersectia strazilor Valea Ialomitei cu Valea Oltului din cartierul Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti.Acest bloc are deja aprobarea necesara de la primarie pentru anvelopare termica (reabilitare/renovare) si va intra in aceste lucrari anul viitor, adica in 2018!In spatele blocului, la doar 1 minut distanta, se afla supermarketul Kaufland.Pe strada Valea Ialomitei, la doar 1 minut distanta, chiar la capatul blocului meu la propriu, se afla statia de metrou “Valea Ialomitei” al Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei, cea care este in lucrari din anul 2011 si care va fi finalizata 100% in anul 2018 (anul viitor). Tot la 1 minut distanta de blocul meu, tot pe strada Valea Ialomitei, se afla atat un capat de linii R.A.T.B., cat si o statie de transport in comun R.A.T.B., care vor fi si acestea puse in folosinta anul viitor, adica in 2018.In poze (poze reale, facute la inceputul lunii septembrie 2017) se pot vedea foarte clar blocul cu apartamentul meu de vanzare, Kaufland-ul din spatele blocului, gura de metrou de la coltul blocului, precum si statia R.A.T.B.!Tot pozele “spun” adevarul despre distanta dintre si catre aceste locuri, nefiind deloc umflate de mine, asa cum fac multi vanzatori de imobile, care mentioneaza ca au metrou la “3 minute” de bloc, dar de fapt sunt cu mult mai multe minute in plus, doar ca sa atraga vizitatori/clienti!
Dupa cum se observa si in poze, apartamentul nu are nici un fel de imbunatatire, nici macar geamuri termopane, dar valoarea sa cu adevarat consta in punctele enumerate mai sus, iar cunoscatorii stiu cu siguranta acest aspect, avand in vedere aglomerarea si expansiunea Bucurestiului, astfel de lucruri devenind din ce in ce mai mult un “must have” (un necesar imperativ) atunci cand vrem sa achizitionam un imobil, sau mai ales daca posibilul cumparator doreste sa isi faca un sediu de firma, un cabinet stomatologic, notariat, etc.! Nu intentionez sa renovez apartamentul si/sau sa scad la pret din acesta cauza, din urmatoarele motive:
1. Nu ma grabesc absolut deloc sa vand acest apartament!2. Prefer sa mai astept pana la anul cand se va da drumul la metrou si liniile R.A.T.B., iar atunci pretul acestui apartament va creste considerabil cu siguranta!3. Chiar daca aplic o lavabila in toate camerele ca sa para mai “nou”, viitorul proprietar oricum il va renova “din temelii”, asa ca nu se merita absolut deloc nici pentru mine si nici pentru el (pierdere inutila de timp si bani)!
In pret, care nu este discutabil, intra si mobila existenta!
Deoarece aici nu pot atasa mai multe poze decat cele pe care le vedeti deja, la cererea celor interesati cu adevarat, pot trimite un set intreg de 44 de poze din multiple unghiuri, la o rezolutie (claritate) mult mai mare, in asa fel incat “filmul” acestui apartament sa fie cat se poate de clar!
Pentru SCHIMB nu sunt interesat decat de varianta cu o garsoniera spatioasa, cu balcon, la parter, intr-o zona linistita si cu verdeata, cu metrou si linii R.A.T.B. in apropiere (cu adevarat), plus diferenta din partea cumparatorului apartamentului!

Pret: 67.000 Euro (Nediscutabil) Contact: Mesaj aici sau la Email "rafaelgeorgian@yahoo.com"

Detalii imobil Vand Schimb Apartament 3 Camere Parter Balcon 1 Minut Metrou RATB

Camere 3
Strada Valea Oltului Nr. 20
Suprafata 63 m2
Etaj P/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1973
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: garsoniera
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..