Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Apartament Baba Novac parc IOR

54 m2, 8/10, an constructie: 1965

59.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,622 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Vanzare apartament 2 camere in bloc reabilitat termic in zona Baba Novac, aflat in imediata vecinatate a parcului IOR.  Apartamentul este amplasat intr-o zona verde si centrala a Bucurestiului, intr-un bloc curat cu vecini civilizati.  Dispune de o suprafata utila de 54 mp, de tip semidecomandat. Compartimentarea ofera spatii de depozitare generoase prin intermediul unei debarale si a unei camari, alaturi de o bucatarie si de doua camere spatioase. Orientarea apartamentului este pe Sud-Est si beneficiaza astfel de luminozitatea optima. Balconul este mare, de tip logie si ofera o frumoasa priveliste spre bulevard. Apartamentul nu are imbunatatiri ceea ce confera viitorului proprietar avantajul  de a-l amenaja dupa propriul gust. 

Detalii imobil Apartament Baba Novac parc IOR

Camere 2
Strada Baba Novac
Suprafata 54 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..