Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Piata Sudului

58 m2, 8/9, an constructie: 1964

50.000 €

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,330 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, Piata Sudului/Big Berceni, confort I, semidecomandat, etaj 8/8, suprafata 58 mp, an constructie 1964.Bucatarie complet utilata, inclusiv electrocasnice, living complet mobilat, balcon 7,5 m lungime - inchis complet. Izolat la exterior, inclusiv balcon, terasa fara probleme.Gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, aer conditionat. Vedere in fata blocului, spre parc - zona foarte linistita.La 5 min de metrou si RATB, in spatele scolii 190, are in apropiere piata agroalimentara Piata Sudului, Mall Sun Plaza, Mega Image, Medlife. Disponibil imediat.Pretul este negociabil, nu accept schimburi.

Detalii imobil Apartament 2 camere Piata Sudului

Camere 2
Strada Secuilor
Suprafata 58 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1964
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..