Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Tineretului

55 m2, 7/1980

500 € / luna

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2017

Apartament in stare excelenta, de 2 camere, situat ideal la 1 min de Parc Tineretului si 5 minute de metrou Tineretului, Mega Image si Piata Norilor.  Renovat recent si complet mobilat, cu utilari si finisaje de calitate care includ  parchet, gresie si faianta, frigider, masina de spalat, aragaz, cuptor cu microunde, usa metalica, termopane, aer conditionat, TV (LED, FULL HD), internet fibra optica, WiFi.  Apartamentul este  luminos, linistit si situat la etajul 7/10 cu vedere superba spre parc.

Detalii imobil Apartament 2 camere Tineretului

Camere 2
Strada Tineretului
Suprafata 55 m2
Etaj 7/1980
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..