Acest anunt nu mai este activ

Garsoniera - Kaufland Brancusi -pret de la 42900 Euro

43 m2, 1/8, an constructie: 2017

42.900 €

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,136 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proiectul TRIPLEA RESIDENCE a fost demarat in luna Mai 2017, va fi executat in 3 faze , iar prima faza va fi finalizata in VARA ANULUI 2018.

In Faza 1 vor exista pe fiecare etaj cate 2 garsoniere, 3 apartamente cu doua camere si 2 apartamente de 3 camere.Faza I a proiectului va cuprinde un total de 62 de apartamente, acestea fiind gandite sa se adapteze nevoilor oricarei persoane.

De asemenea, clientii vor putea achizitiona unul dintre cele peste 200 locuri de parcare subterane/supraterane.

Proiectul Triplea Residence se afla in apropierea de marile companii cu birouri din sector 6: Carrefour, Auchan, companii de IT in cele 5 cladiri de birouri Afi Park, cat si a celor din Anchor Plaza.

Detalii imobil Garsoniera - Kaufland Brancusi -pret de la 42900 Euro

Camere 1
Strada Bdv.Timisoara 103
Suprafata 43 m2
Etaj 1/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..