Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere

80 m2, 4/4

450 € / luna

Ultima actualizare: 5 Septembrie 2017

Apartament situat central, Mosilor intersectie cu bdul Carol – Str. Pictor Stefan Luchian etaj 4/4, 3 camere, semidecomandat, mobilat, 2 bai, 1 bucatarie, dotat cu tv, masina de spalat, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, centrala proprie, parchet, faianta, aer conditionat. Disponibil din 01.11.2017 Pret negociabil

Detalii imobil Inchiriere apartament 3 camere

Plata in avans 1 luna
Garantie 450 €
Camere 3
Strada Pictor Stefan Luchian
Suprafata 80 m2
Etaj 4/4
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..