Acest anunt nu mai este activ

Schimb Apartament doua camere metrou dristor

58 m2, 8/10, an constructie: 1970

1 €

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2017
Rata credit de la 0 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propietar schimb cu 3 camere si ofer diferenta. Schimb doar in zona Dristor sau Piata Muncii aproape de metrou. Exclus ultimul etaj , de preferat cu 2 bai si loc de parcare. 

Etaj 8 din 10, amenajat, parchet masiv, semidecomandat, 60 de m2 (din care 12 balcon), bloc reabilitat termic, izolat si interior, Aer conditionat Samsung, senzor gaze, apometre citire radio, ușă metalica, țeavă gaze pe palier posibilitate centrala, loc de parcare inclus. Apartamentul se vinde parțial mobilat și utilat. 

2 min pana la metrou dristor 1 - vis a vis de farmacia Tei. Cadastru si intabulare.

Detalii imobil Schimb Apartament doua camere metrou dristor

Camere 2
Strada Parului
Suprafata 58 m2
Etaj 8/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..