Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Delfinului Pantelimon

50 m2, Parter/8, an constructie: 1978

65.000 €

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,729 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 2 camere Piata Delfinului, bloc din 1978, parter/8, 50 mp, decomandat, are spatii de depozitare (camara si debara), vedere spate, vecini linistiti, mobilat si utilat (tv, frigider, aragaz), necesita mici renovari. Apartamentul are geamuri termopan, gratii de buna calitate, usa metalica Beyler, gresie, faianta, parchet laminat. In zona se afla mijloace de transport in comun, Mega Mall, Piata Delfinului, supermarket-uri si multe alte atractii comerciale. Rog seriozitate!

Detalii imobil Apartament 2 camere Delfinului Pantelimon

Camere 2
Strada Aleea Dobrina
Suprafata 50 m2
Etaj Parter/8
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..