Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Rin Grand Appartments

70 m2, 5/14

500 € / luna

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2018

Apartament disponibil imediat pentru inchiriere pe termen lung. Apartamentul este mobilat complet, dispune de echipamente electrocasnice (masina de spalat, frigider, plita electrica+gaz, cuptor electric, cuptor microunde, combina frigorifica, televizor - echipamentele sunt clasa A+++), internet si televiziune (infrastructura existenta, viitorul chirias va intra in relatie contractuala directa cu furnizorul dorit). Living si bucatarie open space, suprafata 30 m2.
Apartamentul se situeaza in corpul hotelului Rin Grand Hotel, in aripa C', pozitionat cu vedere in exterior (Parcul Vacaresti/Serele Vitan).  Cladirea dispune de parcare privata (abonament), paza, 4 lifturi de acces, intretinere a spatiilor comune.
Accesibilitate: statie de autobuz, Centrul Comercial Vitantis, Gradinita privata, Centru Wellness, parcare in incinta hotelului, 10 min pana la Piata Unirii.

Detalii imobil Apartament 2 camere Rin Grand Appartments

Plata in avans 2 luni
Camere 2
Strada Cal. Vitan-Barzesti 7D-7E
Suprafata 70 m2
Etaj 5/14
Bai 1
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..