Apartament 2 camere Rin Grand Appartments

70 m2, 5/12

450 € / luna

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Apartament disponibil imediat pentru inchiriere pe termen lung. Apartamentul este mobilat complet, dispune de echipamente electrocasnice (masina de spalat, frigider, plita electrica+gaz, cuptor electric, cuptor microunde, combina frigorifica, televizor - echipamentele sunt clasa A+++), internet si televiziune. Living si bucatarie open space, suprafata 30 m2.
Apartamentul se situeaza in corpul hotelului Rin Grand Appartments, in aripa C', pozitionat cu vedere in exterior (Parcul Vacaresti/Serele Vitan).  Cladirea dispune de parcare privata (abonament), paza, 4 lifturi de acces, intretinere a spatiilor comune.
Accesibilitate: statie de autobuz, Centrul Comercial Vitantis, Gradinita privata, Centru Wellness, parcare in incinta hotelului, 10 min pana la Piata Unirii.

Detalii imobil Apartament 2 camere Rin Grand Appartments

Camere 2
Strada Cal. Vitan-Barzesti 7D-7E
Suprafata 70 m2
Etaj 5/12
Bai 1
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..