Vanzare apartament 3 camere pe Str. Mihail Sebastian (langa Parc Sebas

69 m2, 2/8, an constructie: 1986

69.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,835 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament 3 camere pe Str. Mihail Sebastian, nr. 5 (langa Parc Sebastian), PARTICULAR, etaj 2/8, an de constructie 1986, confort I, decomandat, hol H, vedere mixta, SU 69 mp (in care intra si o logie de 3,5 mp), 2 grupuri sanitare (cu geam la baie), proaspat zugravit, imbunatatiri, 4 apartamente pe etaj, vecini civilizati, fara datorii la intretinere, urmeaza a fi reabilitat, pret NEGOCIABIL, lucrez si cu agentii si dau comision la agentie doar 1%.

Detalii imobil Vanzare apartament 3 camere pe Str. Mihail Sebastian (langa Parc Sebas

Camere 3
Strada Sebastian 5
Suprafata 69 m2
Etaj 2/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..