Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere

66 m2, parter/4, an constructie: 1970

73.000 €

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2017
Rata credit de la 1,942 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 3 camere  situat pe strada Campineanca nr. 6  intr-un imobil de 4 etaje construit in anul 1970 . Apartamentul are o suprafata utila totala de 66 metri patrati  este decomandat  complet renovat in  2017: parchet, gresie, sanitare noi de cea mai buna calitate geamuri termopan veka 5 stele, jaluzele exterioare.  Imobilul este reabilitat termic si se afla in proximitatea statiei de metrou 1 Decembrie 1918 (4 minute)   Auchan Titan,  Mega Image piata,  scoala si gradinita, statie RATB, la 10 minute de parcul Cuza (fost IOR). Zona foarte linistita cu spatiu verde in fata si spatele blocului. Are acces la boxa. Exista posibilitatea amenajarii unui al doilea grup sanitar. De asemenea apartamentul este pretabil pentru amenajarea de birou sau cabinet medical. Apartamentul este calduros iarna si racoros vara.Are balcon, camar si debara. Are acte la zi.

Detalii imobil Apartament 3 camere

Camere 3
Strada Campineanca 6
Suprafata 66 m2
Etaj parter/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..