Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere decomandat complex rezidenČial Palladium Residenc

43 m2, 1/11

375 € / luna

Ultima actualizare: 30 August 2017

Apartament 2 camere confort 1, decomandat, situat Ć®n apropierea stației de metrou Nicolae Teclu, Ć®n ansamblul rezidențial Palladium Residence, etaj 1, mobilat modern, utilat, gresie, faianta, parchet, termopane, ușă metalica, CT, AC, complet utilat si mobilat.

Detalii imobil Apartament 2 camere decomandat complex rezidenČial Palladium Residenc

Garantie 375 €
Camere 2
Strada Drumul Gura Calitei 4-32
Suprafata 43 m2
Etaj 1/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..