Apartament decomandat-zona Vitan

57 m2, P/4, an constructie: 1988

74.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,959 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere situat la parter/4 intr-un imobil constructie 1988, reabilitat termic in 2016 si renovat in iunie 2017, de pe strada Agatha Barsescu - la 3 minute de mers de Mall Vitan. Apartamentul este situat pe o strada de blocuri de 4 etaje cu trafic redus. Proprietatea cu o suprafata construita de 65,12mp este decomandata, este dotata cu parchet de stejar masiv de 3,5 cm si dispune de bucatarie utilata, aer conditionat, sistem de alarma de ultima generatie cu notificare prin SMS, masina de spalat. Statia de metrou Dristor este la numai 7-8 minute de mers. Apartamentul este nelocuit.

Detalii imobil Apartament decomandat-zona Vitan

Camere 2
Strada Agatha Barsescu
Suprafata 57 m2
Etaj P/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..