Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap. 3 camere, 74 mp, spatios, Dr. Taberei, loc parcare, proprietar

74 m2, 10/10, an constructie: 1976

65.500 € (negociabil)

Ultima actualizare: 28 August 2017
Rata credit de la 1,787 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 3 camere cu o suprafata utila de 74 m² si o priveliste panoramica. Apartamentul este spatios, luminos si decomandat, avand o compartimentare practica: living, 2 dormitoare, bucatarie, 1 baie, 1 spatiu baie serviciu, 2 debarale mari, 1 balcon inchis cu termopan, rulouri exterioare la dormitoare, 2 aparate de aer conditionat. Apartamentul se vinde cu mobila de bucatarie realizata pe comanda. Varuit de curand, gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, izolat pe exterior, loc de parcare ADP, contract cablu/internet. 7 minute Parc Moghioros, Auchan, Billa, Kaufland, Lidl. 5 minute statie 41, 3 minute statie 385, 10 minute viitoare statie metrou Parc Moghioros. Bloc linistit, 2 lifturi.

Detalii imobil Ap. 3 camere, 74 mp, spatios, Dr. Taberei, loc parcare, proprietar

Pret/m2 885,14 €
Camere 3
Strada Aleea Valea Calugareasca
Suprafata 74 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1976
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..