Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, inchiriez 2 camere bld. Basarabia Diham, cu loc parcar

55 m2, 7/9

350 € / luna

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2019

Bld. Basarabia - Diham
Proprietar, inchiriez pe termen lung apartament 2 camere, 55 mp,  liber, curat, complet mobilat si utilat, et. 7/9, imobil anvelopat, scara curata, an constructie 1986.  Acces la mijloace de transport (335, 101, 40, 56, 14, 36), zona comerciala, la 10 minute de Megamall, 5 minute metrou Costin Georgian/5 minute metrou Titan, 350 E/luna negociabil- avans 1 luna/garantie 2 luni

Detalii imobil Proprietar, inchiriez 2 camere bld. Basarabia Diham, cu loc parcar

Plata in avans 1 luna
Garantie 2 €
Camere 2
Strada Bld. Basarabia
Suprafata 55 m2
Etaj 7/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..