Apartament 2 camere, decomandat, mobilat, metrou Nicolae Grigorescu

46 m2, p/8, an constructie: 1974

56.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,495 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, decomandat, situat pe strada Aleea Ilioara, la 100 de metri de statia de metrou Nicolae Grigorescu. Apartamentul a fost renovat in anul 2015: gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, izolat termic (interior si exterior) si fonic, balcon zidit inchis cu termopan si beci sub balcon de dimseiunea acestuia.


Instalatia electrica si sanitara a fost schimbata in tot aprtamentul, iar in baie toate tevile sunt trase prin pardoseala. (nu exista nici o teava la vedere)


Apartamentul este la parter deasupra refugiului pentru cutremur care este incalzit pe perioada iernii ceea ce face ca temperatura sa fie optima chiar si in sezonul rece, asta ajuta foarte mult costul intretinerii.


Zona este foarte linistita si este umbra pe totata perioada zilei.

Blocul are 8 etaje si este anvelopat

Loc de parcare la intrarea in bloc.

Se vinde mobilat si partial utilat.


Nu se accepta credit de prima casa.

Pretul este negociabil.

Detalii imobil Apartament 2 camere, decomandat, mobilat, metrou Nicolae Grigorescu

Camere 2
Strada Aleea Ilioara
Suprafata 46 m2
Etaj p/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..