Vanzare apartament 5 camere la Metrou Nicolae Grigorescu

106 m2, 6/8, an constructie: 1988

106.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,773 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare apartament 5 camere in zona SALAJAN – Metrou Nicolae Grigorescu (pe Bd. Nicolae Grigorescu 63, chiar la intersectia cu str. Prevederii), PARTICULAR, bloc reabilitat,  etaj 6/8, an de constructie 1988, confort I, decomandat, vedere mixta, SU 106 mp (in care intra si 2 balcoane, ca extensie la 2 dormitoare), 2 bai, multiple imbunatatiri, 4 apartamente pe etaj, vecini civilizati, pret NEGOCIABIL, lucrez si cu agentii si dau comision la agentie doar 1%.

Detalii imobil Vanzare apartament 5 camere la Metrou Nicolae Grigorescu

Camere 5
Strada Nicolae Grigorescu
Suprafata 106 m2
Etaj 6/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1988
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..